18 december 2021

Cryptevieringen vervallen tot 14 januari, online vieringen wel beschikbaar

Beste Cryptebezoeker,

Zoals jullie waarschijnlijk wel hebben meegekregen, heeft de regering opnieuw een lockdown afgekondigd. Hierdoor zijn wij genoodzaakt om ook nieuwe maatregelen te treffen rondom de vieringen van het Drugspastoraat in de Crypte.

Het volgende willen we met jullie delen.

Ten eerste: De vieringen op zondag zullen tot 14 januari 2022 niet doorgaan. Dit betekent dus ook dat de viering van zondag 19 december 2021 vervalt.

Ten tweede: Er zullen op de zondagen dat er geen vieringen zijn in de Crypte, online vieringen worden aangeboden. Houdt hiervoor de website in de gaten: www.drugspastoraat.nl

Ten derde: Op donderdag 23 december 2021 worden alle Cryptebezoekers uitgenodigd om ergens tussen 10:00 en 12:00 uur langs te komen op Oudezijds Voorburgwal 14. Hier kunnen jullie dan een kerstattentie ophalen. Het is hierbij de bedoeling om alleen iets op te halen. We willen je vragen om daarna weer naar huis te gaan.

We hopen dat de lockdown in januari weer opgeheven zal worden, zodat we elkaar weer kunnen ontmoeten tijdens de vieringen in de Crypte.

Voor nu wensen we jullie veel kracht toe en blijf gezond!