1 april 2020

Wekelijkse vieringen

Iedere zondag van 16:00 uur – 17:00 uur ben je welkom in een viering; deuren open van 15:45 uur – 17:00 uur met koffie en koek. Deel uitmaken van een gemeenschap betekent dat je elkaars leven op een bepaalde manier deelt met elkaar. Je leeft niet alleen en daarom wil je ergens bij horen. Je wil bestaan voor en met anderen. Het voelt goed dat jouw levensverhaal past in een groter geheel en dat je elkaar kunt vinden als dat nodig is.

Ieder mensenleven heeft zijn leuke en minder leuke momenten of kan zomaar ingrijpend veranderen. Dan is het fijn dat je dat met andere mensen kunt delen. Het drugspastoraat vormt een gelovige Christelijke gemeenschap. Iedere zondag kun je bij elkaar ‘op verhaal komen’. Jouw verhaal staat naast dat van een ander, ons verhaal naast dat van God met de mensen, zoals dat beschreven staat in de Bijbel en in onze eigen ervaringen. We vieren het leven in zijn diepte- en hoogtepunten, steken kaarsjes aan, zingen en bidden en raken met elkaar in gesprek over het geboden Bijbelverhaal.

Zoals jij welkom bent is iedereen dat, welk geloof zij of hij ook belijdt, of je gebruiker bent of niet. Want we respecteren elkaar, zoals we zijn en daar zijn we trots op.